Elena Chamurkova Iznudvachat plakat-01Елена Чамуркова гостува в Регионална библиотека с романа "Изнудвачът"

На 28 септември от 17:30 ч. известният великотърновски журналист и писател Елена Чамуркова, автор на "Обществена поръчка", ще гостува на Регионална библиотека "Петко Р. Славейков".

„Изнудвачът“ е вълнуващ политически трилър, история за корупция, власт, политика и журналистика, и за мръсните тайни помежду им.

Топ-журналистът Георги Георгиев и изкусителната пиарка Магдалена Младенова изнудват с компрометиращ сексклип за триста хиляди евро влиятелен управник, номиниран за „Кмет на годината“.

Кметът Пламен Радев изнудва политическите си опоненти и прибягва до брутални средства.

Максим Максимов – Лорда, емигрант в Швейцария и мултимилионер с огромен авторитет, ловко манипулира правителството и всяка власт по ключови за сигурността на страната военни сделки.

Калоян Иванов – магнетичен млад мъж с много тайни и пороци, в плен на двойствената си природа. Зад страстта към парите и безскрупулното отношение към конкурентите обаче се крие ранимо и жадно за обич сърце.

Николай Мартинов е успял предприемач със собствен бизнес, лидер на гражданско движение, който се превръща в жертва заради принципите и почтеността си.

Лора Маринова е главен редактор на влиятелния областен всекидневник „Полет“. Млада и амбициозна, разочарована от предишна връзка, страхуваща се да обича…

Гълъбина Добрева – Габи – самотна майка и дългогодишен репортер. Една нейна реплика ще преобърне живота на няколко човека…

Кой е най-големият изнудвач и коя е най-голямата жертва?

„Изнудвачът“ идва като продължение на „Обществена поръчка“, за да разкрие безкомпромисния свят на властта, фалшивия медиен блясък и интригуващи любовни истории. Сюжетът разгръща своята „география“ и надхвърля мащабите на града и държавата, в който се развива действието. Това, освен история за властта и как тя трансформира човека, е разказ и за изборите, които правим. За доброто и лошото. За предателствата, приятелствата, разочарованията, моралните възходи и падения на управляващите и на тези, които се стремят към върха. За цената, която плащаме…

Всеки може да е изнудвач и всеки може да е жертва!

Книгата "Изнудвачът" ще бъде представена в читалнята на Регионална библиотека "Петко Р. Славейков" на 28 септември 2021 г. от 17:30 ч. при спазване на противоепидемичните мерки.

Сподели

 


Партньори:

 

            banner softlib