Мисията на платформата Уча.се е да помага на учениците да бъдат успешни и щастливи, да дадат възможност на всеки да постигне целите и мечтите си и така да живее, развива и твори в една по-добра България. Екипът на Регионална библиотека "П. Р. Славейков" - Велико Търново споделя тези ценности и се се стреми максимално да съдейства на своите читатели, предоставяйки им информационни и технологични ресурси за задоволяване на техните образователни и културни потребности.

     Във филиал Славейче, Средношколски отдел (ул. Симеон Велики 7) нашите млади читатели могат да се възползват безплатно от възможността да обогатят своите познания по всички учебни предмети от 1 до 12 клас, да си помогнат в написването на домашни работи, проекти и реферати, да изпълняват самостоятелно различни тестове, с които да открият евентуални пропуски в нивото си на подготовка.

     Чрез видеата в платформата посетители в надучилищна възраст могат да изучават чужди езици или да подобрят уменията си по финансова грамотност, компютърно програмиране, предприемачество и др.

     За да се възползвате от предоставената възможност, моля, обърнете се към дежурния библиотекар.

Сподели

 


Партньори:

 

            banner softlib